Vacature touringcarchauffeur M/V

ABC Specials is regelmatig op zoek naar enthousiaste touringcarchauffeurs die ons team willen versterken, vandaar deze vacature touringcarchauffeur

Wil jij het busvervoer verzorgen met bijzondere bussen voor bijzondere klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze klanten zoeken wat meer dan een standaard touringcar. Wij beschikken over Limobussen, VIP-bussen en partybussen waarmee wij de bovenkant van de personenvervoer markt bedienen. Een goede chauffeur of chauffeuse is hierbij de belangrijkste schakel tussen de passagiers en de speciale bussen. Wij dagen jou graag uit om van elke rit niet een gewoon ritje van A naar B te laten zijn, maar juist een onvergetelijke beleving!

Om een indruk te krijgen van onze bijzondere voertuigen kun je een kijkje nemen om deze website, maar ook op onze andere websites (vipbus.nl, limousine.nl en partybus.nl) kun je een impressie krijgen van de verschillende mogelijkheden. Zelf hebben wij overigens geen limousines, enkel de luxe touringcars die wij inzetten als limobus, partybus, vipbus etc. Om een beeld te krijgen van de ervaringen van onze klanten kun je een kijkje nemen op onze review pagina.

De touringcars waarmee je zult gaan rijden zijn speciaal ingerichte bussen met een scala aan multimedia & entertainment. Onze unieke vip- en partybussen zijn kenmerkend door de multimediale toepassingen en uniek in Europa door de totale rondzit.

Natuurlijk streven wij er elke rit naar om onze VIP gasten en de party people zo comfortabel en veilig mogelijk naar hun bestemming te brengen. Doordat onze klanten zelf de muziek en media systemen kunnen bedienen kunnen zij zichzelf maximaal entertainen, zodat jij je kan concentreren op de weg.

Voor deze vacature zoeken wij iemand die aan de volgende kenmerken voldoet:

  • In het bezit van D-rijbewijs
  • In het bezit van code 95 (of chauffeursdiploma)
  • Flexibele instelling
  • Ook bereid voor avond- en weekend opdrachten
  • Een positieve instelling 
  • Jij geniet ervan als de klant een super leuke rit ervaart 
  • Werkervaring in deze branche is een pre

Onze standplaats is Baarle Nassau, daarom zouden wij het liefst samen werken met chauffeurs uit de omgeving Noord-Brabant/Antwerpen. Dus kom jij uit bijvoorbeeld Breda, Tilburg, Den Bosch, Roosendaal, Eindhoven of Turnhout? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij die fijne positieve collega voor de invulling van onze vacature touringcarchauffeur die wij zoeken stuur dan een berichtje naar: 

 

 

Offerte aanvragen