Over ons

Al vanaf 1964 verzorgd ABC-Specials zakelijk vervoer. Voor 2005 verzorgden wij  zakelijk vervoer met personenauto’s en limousines. Door de groei van ons bedrijf  was de combinatie van directievervoer met  personenauto’s en het vervoer van grotere groepen met onze VIP-Bussen moeilijker te combineren. 

over abcspecialsgeschiedenis vipbus

Daarom hebben we in 2005 besloten te stoppen met individueel vervoer en ons helemaal te richten op het zakelijk groepsvervoer met  VIP-Bussen. Voor elke groep tot 100 personen bieden wij nu oplossingen voor zakelijk vervoer op niveau. Hierbij begint onze service bij het unieke ontwerp van elke VIP-Bus binnen ons wagenpark.          

Zo bevroegen wij bij elk ontwerp voor een nieuwe VIP-Bus wat onze klanten belangrijk vinden. Als u onze website bekijkt zal het u direct opvallen dat onze bussen totaal anders zijn als die van de vele collega bedrijven.

Door onze klantwensen voorop te stellen zijn onze prijzen  iets hoger als die van andere bedrijven maar hier krijg je een hoge service voor terug en we hebben daardoor dan ook zeer tevreden en terugkerende klanten. Door ons uniek wagenpark zijn we toch een gezonde en renderende onderneming.

over ons

Ons wagenpark is natuurlijk een belangrijk deel van onze dienstverlening maar we vinden het ook erg belangrijk dat onze medewekers gedreven en vriendelijk zijn. Oprecht kunnen wij zeggen dat al onze medewerkers het prettig vinden om bij ons te werken.

 

Wij verzorgen met plezier dagelijks de ritten voor onze klanten en bieden hen een relaxe vorm van zakelijk reizen. Dat deden wij al vanaf 1964 en zijn van plan dit nog lang te blijven doen, @ Your Service!

 

 

Dus wilt u een vipbus, limousine of partybus huren? Bij ABC Specials bent u aan het juiste adres!

Offerte aanvragen